\require{AMSmath} Formule herschrijven Ik heb de volgende formule: A = 1.396·B + 0.000195B2 Hoe kan ik die herschrijven in: B = ... Piet V Student universiteit - zaterdag 27 november 2010 Antwoord Gebruik de abc-formule, zou ik willen voorstellen. a = 0,000195; b = 1,396 en c = -A MBL zaterdag 27 november 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende formule: A = 1.396·B + 0.000195B2 Hoe kan ik die herschrijven in: B = ... Piet V Student universiteit - zaterdag 27 november 2010
Piet V Student universiteit - zaterdag 27 november 2010
Gebruik de abc-formule, zou ik willen voorstellen. a = 0,000195; b = 1,396 en c = -A MBL zaterdag 27 november 2010
MBL zaterdag 27 november 2010
©2001-2024 WisFaq