Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Kwadratische formule

hoi,

ik moet een tabel maken met de formule y=(x+4)(2-x). de tabel gaat van -5 tot 3. ik begon met -5. ik deed
(-5+4)(2-5) maar daar krijg ik dan 3 uit maar dat is niet het goede antwoord want het het antwoord moet -7 zijn. kunt u mij helpen hier mee want als ik deze vraag fout doe dan gaat mijn hele opgaven fout.

groetjes,
a

a
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 18 november 2010

Antwoord

Je krijgt toch (-5+4)(2--5) = -1·7 = -7?!

MBL
donderdag 18 november 2010

©2001-2024 WisFaq