\require{AMSmath} Formule met haakjes Hoi,Ik heb hier een som 3x2+(x+8)(-x+4) ik probeer deze te berekenen maar ik snap dan niet wat ik moet doen.Groetjes a Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 18 november 2010 Antwoord Eerst de haakjes wegwerken en dan nog wat herleiden.Dus: 3x2 + (-x2 + 4x - 8x + 32) = 3x2 - x2 - 4x + 32 = 2x2 - 4x + 32 MBL donderdag 18 november 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Ik heb hier een som 3x2+(x+8)(-x+4) ik probeer deze te berekenen maar ik snap dan niet wat ik moet doen.Groetjes a Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 18 november 2010
a Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 18 november 2010
Eerst de haakjes wegwerken en dan nog wat herleiden.Dus: 3x2 + (-x2 + 4x - 8x + 32) = 3x2 - x2 - 4x + 32 = 2x2 - 4x + 32 MBL donderdag 18 november 2010
MBL donderdag 18 november 2010
©2001-2024 WisFaq