\require{AMSmath} Simpson cos6a+6cos4a+15cos2a+10/cos5a+5cos3a+10cosa=2cosa muhamm 3de graad ASO - dinsdag 16 november 2010 Antwoord muhammet, Vermenigvuldig de noemer met 2cosa en gebruik de formule: 2cosacosb=cos(a+b)+cos(a-b). kn dinsdag 16 november 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
cos6a+6cos4a+15cos2a+10/cos5a+5cos3a+10cosa=2cosa muhamm 3de graad ASO - dinsdag 16 november 2010
muhamm 3de graad ASO - dinsdag 16 november 2010
muhammet, Vermenigvuldig de noemer met 2cosa en gebruik de formule: 2cosacosb=cos(a+b)+cos(a-b). kn dinsdag 16 november 2010
kn dinsdag 16 november 2010
©2001-2024 WisFaq