\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63547 Re: Hoe verder met de productregel? Als je de haakjes weg hebt gewerkt, klopt het dan dat er dit uitkomt2x·5x2+2x·2x4+x2·10x+x2·8x3-3·10x-24·x3 Daniel Leerling mbo - dinsdag 9 november 2010 Antwoord Dat klopt als een bus. Dan nu nog verder uitwerken! Uiteindelijk kom je uit op:f'(x)=12x5-4x3-30xoff'(x)=2x(6x4-2x2-15)Dat laatste kan ook... maar dat gaat goed toch? WvR dinsdag 9 november 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je de haakjes weg hebt gewerkt, klopt het dan dat er dit uitkomt2x·5x2+2x·2x4+x2·10x+x2·8x3-3·10x-24·x3 Daniel Leerling mbo - dinsdag 9 november 2010
Daniel Leerling mbo - dinsdag 9 november 2010
Dat klopt als een bus. Dan nu nog verder uitwerken! Uiteindelijk kom je uit op:f'(x)=12x5-4x3-30xoff'(x)=2x(6x4-2x2-15)Dat laatste kan ook... maar dat gaat goed toch? WvR dinsdag 9 november 2010
WvR dinsdag 9 november 2010
©2001-2025 WisFaq