\require{AMSmath} Bereken de coördinaten van f(x) en y f(x) = 4/xeny = 1/(x - 2)Bereken de coordinaten van het snijpunt Domini Leerling mbo - maandag 8 november 2010 Antwoord Gelijk stellen en oplossen zou ik zeggen!...en dan nog even de y-coördinaat uitrekenen natuurlijk!Zou het dan lukken? WvR dinsdag 9 november 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x) = 4/xeny = 1/(x - 2)Bereken de coordinaten van het snijpunt Domini Leerling mbo - maandag 8 november 2010
Domini Leerling mbo - maandag 8 november 2010
Gelijk stellen en oplossen zou ik zeggen!...en dan nog even de y-coördinaat uitrekenen natuurlijk!Zou het dan lukken? WvR dinsdag 9 november 2010
WvR dinsdag 9 november 2010
©2001-2024 WisFaq