\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63479 Re: Re: Exponentiële functie oké maar... het volgende probleem is daar al terug...hoe bereken ik de punten ?f(3) = xxln 3 = x maal ln x?hoe raak ik verder? Tim B. 3de graad ASO - donderdag 4 november 2010 Antwoord Dat gaan we niet doen. Er zijn twee interessante punten. Het punt waarvoor x=0 en het minimum. Dat minimum kan je bepalen met de afgeleide.Zie bijvoorbeeld Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? WvR donderdag 4 november 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
oké maar... het volgende probleem is daar al terug...hoe bereken ik de punten ?f(3) = xxln 3 = x maal ln x?hoe raak ik verder? Tim B. 3de graad ASO - donderdag 4 november 2010
Tim B. 3de graad ASO - donderdag 4 november 2010
Dat gaan we niet doen. Er zijn twee interessante punten. Het punt waarvoor x=0 en het minimum. Dat minimum kan je bepalen met de afgeleide.Zie bijvoorbeeld Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? WvR donderdag 4 november 2010
WvR donderdag 4 november 2010
©2001-2024 WisFaq