\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 22123 Re: Bissectricestelling Ik denk dat je in de laatste zin bedoelt CA : AB = CD : BD Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 31 oktober 2010 Antwoord Dag Thomas,In de figuur hebben we evenwijdige lijnen, waardoor AB = AE enCA : AE = CD : BDUit CA : AE = CD : BD volgt dan inderdaad:CA : AB = CD : BD dk zondag 31 oktober 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik denk dat je in de laatste zin bedoelt CA : AB = CD : BD Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 31 oktober 2010
Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 31 oktober 2010
Dag Thomas,In de figuur hebben we evenwijdige lijnen, waardoor AB = AE enCA : AE = CD : BDUit CA : AE = CD : BD volgt dan inderdaad:CA : AB = CD : BD dk zondag 31 oktober 2010
dk zondag 31 oktober 2010
©2001-2024 WisFaq