\require{AMSmath} Stijging van de functie Ik weet niet hoe ik deze opgave moet doen:Voor welke waarde is de functie stijgend?y= f(x)=(x2-3).e-x2. jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 30 oktober 2010 Antwoord Bepaal de afgeleide f' en losop: f'(x)0 en je weet het! Zie ook Differentiëren. WvR zaterdag 30 oktober 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet niet hoe ik deze opgave moet doen:Voor welke waarde is de functie stijgend?y= f(x)=(x2-3).e-x2. jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 30 oktober 2010
jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 30 oktober 2010
Bepaal de afgeleide f' en losop: f'(x)0 en je weet het! Zie ook Differentiëren. WvR zaterdag 30 oktober 2010
WvR zaterdag 30 oktober 2010
©2001-2024 WisFaq