\require{AMSmath} Machten Hallo,Bij het bestuderen van de stof maakte het boek een sprong die ik niet helemaal kon volgen: 3t · 2^(t-1) - 2t · 3^(t-1) Þ 6t-1Ik kwam op 6^(t(t-1)) -6^(t(t-1)) :SZou iemand mij de tussenstap kunnen uitleggen en vertellen welke basiskennis ik mis..Alvast Bedankt.Manfred Manfre Leerling mbo - vrijdag 15 oktober 2010 Antwoord 3·3t-1·2t-1 - 2·2t-1·3t-1=3·3t-1·2t-1 - 2·3t-1·2t-1=1·3t-1·2t-1 = 6t-1Met vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 15 oktober 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Bij het bestuderen van de stof maakte het boek een sprong die ik niet helemaal kon volgen: 3t · 2^(t-1) - 2t · 3^(t-1) Þ 6t-1Ik kwam op 6^(t(t-1)) -6^(t(t-1)) :SZou iemand mij de tussenstap kunnen uitleggen en vertellen welke basiskennis ik mis..Alvast Bedankt.Manfred Manfre Leerling mbo - vrijdag 15 oktober 2010
Manfre Leerling mbo - vrijdag 15 oktober 2010
3·3t-1·2t-1 - 2·2t-1·3t-1=3·3t-1·2t-1 - 2·3t-1·2t-1=1·3t-1·2t-1 = 6t-1Met vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 15 oktober 2010
jadex vrijdag 15 oktober 2010
©2001-2025 WisFaq