\require{AMSmath} Hoe zet je een functie om als een macht van 2 of 3 Er wordt gevraagd om de functie 1¸(2Ö2) te schrijven als een macht van 2 of 3. Zouden jullie mij de uitwerking kunnen geven om aan het antwoord 2-3/2? Alvast bedankt. Jeff Leerling mbo - donderdag 14 oktober 2010 Antwoord $\Large \frac{1}{{2\sqrt 2 }} = \frac{1}{{2^1 \cdot 2^{\frac{1}{2}} }} = \frac{1}{{2^{1\frac{1}{2}} }} = 2^{ - 1\frac{1}{2}}$ WvR donderdag 14 oktober 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Er wordt gevraagd om de functie 1¸(2Ö2) te schrijven als een macht van 2 of 3. Zouden jullie mij de uitwerking kunnen geven om aan het antwoord 2-3/2? Alvast bedankt. Jeff Leerling mbo - donderdag 14 oktober 2010
Jeff Leerling mbo - donderdag 14 oktober 2010
$\Large \frac{1}{{2\sqrt 2 }} = \frac{1}{{2^1 \cdot 2^{\frac{1}{2}} }} = \frac{1}{{2^{1\frac{1}{2}} }} = 2^{ - 1\frac{1}{2}}$ WvR donderdag 14 oktober 2010
WvR donderdag 14 oktober 2010
©2001-2024 WisFaq