\require{AMSmath} Marktprijs, marktafzet en marktomzet berekenen ? qv = -2p + 30 qa = 2p - 10 qv = qa Hoe bereken ik nu de vraagcurve en aanbodcurve? en ik moet het ook in een grafiek tekenen.... Alvast heel erg bedankt!!! Nicole Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 oktober 2010 Antwoord Die staan er toch al??? Vraag :qv = -2p + 30 is een lineaire vraagfunctie Hangt er nog wel even vanaf of je de p of de q as horizontaal moet tekenen. Snijpunt: qv en qa gelijkstellen Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 9 oktober 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
qv = -2p + 30 qa = 2p - 10 qv = qa Hoe bereken ik nu de vraagcurve en aanbodcurve? en ik moet het ook in een grafiek tekenen.... Alvast heel erg bedankt!!! Nicole Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 oktober 2010
Nicole Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 oktober 2010
Die staan er toch al??? Vraag :qv = -2p + 30 is een lineaire vraagfunctie Hangt er nog wel even vanaf of je de p of de q as horizontaal moet tekenen. Snijpunt: qv en qa gelijkstellen Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 9 oktober 2010
jadex zaterdag 9 oktober 2010
©2001-2024 WisFaq