\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63210 Re: Ongelijkheid met absoluutstrepen Kunt u hem ook verder voor me uitwerken ajb? Thomas Student universiteit - dinsdag 5 oktober 2010 Antwoord Ik neem aan dat je 3x2-11x+100 kunt oplossen.Dit geeft Dan maar 's tekenen:Eigenlijk zijn alleen de snijpunten van y=3x2-11x+10 en y=5x+3 interessant. Dus los op:3x2-11x+10=5x+3Dat geeft: Conclusie: Hopelijk helpt dat. WvR dinsdag 5 oktober 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u hem ook verder voor me uitwerken ajb? Thomas Student universiteit - dinsdag 5 oktober 2010
Thomas Student universiteit - dinsdag 5 oktober 2010
Ik neem aan dat je 3x2-11x+100 kunt oplossen.Dit geeft Dan maar 's tekenen:Eigenlijk zijn alleen de snijpunten van y=3x2-11x+10 en y=5x+3 interessant. Dus los op:3x2-11x+10=5x+3Dat geeft: Conclusie: Hopelijk helpt dat. WvR dinsdag 5 oktober 2010
WvR dinsdag 5 oktober 2010
©2001-2024 WisFaq