\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63164 Re: Omzetten naar algemene sinusfunctie Ja,je hebt gelijk. Ik hoop dat je me kan verderhelpen, want dit is heel belangrijk. Mvg Laurens Lauren 3de graad ASO - zondag 26 september 2010 Antwoord Beste Laurens, Bedenk: 2sin(3x)·cos(3x)=sin(6x) en a-2sin2(3x)=cos(6x). Dan heb je : sin(6x)·cos(6x) en dat is weer gelijk aan 1/2·......? Succes, Lieke. ldr maandag 27 september 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja,je hebt gelijk. Ik hoop dat je me kan verderhelpen, want dit is heel belangrijk. Mvg Laurens Lauren 3de graad ASO - zondag 26 september 2010
Lauren 3de graad ASO - zondag 26 september 2010
Beste Laurens, Bedenk: 2sin(3x)·cos(3x)=sin(6x) en a-2sin2(3x)=cos(6x). Dan heb je : sin(6x)·cos(6x) en dat is weer gelijk aan 1/2·......? Succes, Lieke. ldr maandag 27 september 2010
ldr maandag 27 september 2010
©2001-2025 WisFaq