\require{AMSmath} Berekenen discriminant Wij zoeken het antwoord op de vraagwat is de discriminant van 128x2 + 64 x - 64 = 0Dit hebben wij nodig voor een spel maar hebben geen idee waar of hoe we dit moeten berekenen Kitty Iets anders - vrijdag 24 september 2010 Antwoord Op 2. Tweedegraadsvergelijkingen oplossen kan je we van alles over vinden...Maar er zijn ook programma's voor: 2 128x + 64x - 64 = 0 2 SOLVE(128x + 64x - 64 = 0, x, Real) 1 x = x = -1 2Dat gaat dan wat sneller... en als je 't verder toch nooit nodig hebt... dus vooruit maar!Maar dat was de vraag helemaal niet, oeps ik ben af...Met D=b-4ac krijg je:D=64-4128-64=36.864Zie 3. ABC formule WvR vrijdag 24 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wij zoeken het antwoord op de vraagwat is de discriminant van 128x2 + 64 x - 64 = 0Dit hebben wij nodig voor een spel maar hebben geen idee waar of hoe we dit moeten berekenen Kitty Iets anders - vrijdag 24 september 2010
Kitty Iets anders - vrijdag 24 september 2010
Op 2. Tweedegraadsvergelijkingen oplossen kan je we van alles over vinden...Maar er zijn ook programma's voor: 2 128x + 64x - 64 = 0 2 SOLVE(128x + 64x - 64 = 0, x, Real) 1 x = x = -1 2Dat gaat dan wat sneller... en als je 't verder toch nooit nodig hebt... dus vooruit maar!Maar dat was de vraag helemaal niet, oeps ik ben af...Met D=b-4ac krijg je:D=64-4128-64=36.864Zie 3. ABC formule WvR vrijdag 24 september 2010
2 128x + 64x - 64 = 0 2 SOLVE(128x + 64x - 64 = 0, x, Real) 1 x = x = -1 2
WvR vrijdag 24 september 2010
©2001-2024 WisFaq