\require{AMSmath} Kwadraatsafsplitsen en de abc-formule Laat met behulp van kwadraatafsplitsen zien dat ax2+bx+c=0 de volgende oplossingen heeft: Ik begrijp de vraagstelling niet en ook niet hoe je het aanpakt. Wiresh Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 september 2010 Antwoord Je zou 's kunnen kijken naar Wat is kwadraatafsplitsen? of Kwadraatafsplitsen. Als je dat onder de knie hebt kan je kwadraatafsplitsen met de algemene formule voor de tweedegraads vergelijking:ax2+bx+c=0Dat begint zo:$\eqalign{ & ax^2 + bx + c = 0 \cr & x^2 + \frac{b}{a}x + \frac{c}{a} = 0 \cr & \left( {x + \frac{b}{{2a}}} \right)^2 - ....\,\,\,enz... \cr} $Zou het dan lukken? WvR dinsdag 14 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Laat met behulp van kwadraatafsplitsen zien dat ax2+bx+c=0 de volgende oplossingen heeft: Ik begrijp de vraagstelling niet en ook niet hoe je het aanpakt. Wiresh Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 september 2010
Wiresh Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 september 2010
Je zou 's kunnen kijken naar Wat is kwadraatafsplitsen? of Kwadraatafsplitsen. Als je dat onder de knie hebt kan je kwadraatafsplitsen met de algemene formule voor de tweedegraads vergelijking:ax2+bx+c=0Dat begint zo:$\eqalign{ & ax^2 + bx + c = 0 \cr & x^2 + \frac{b}{a}x + \frac{c}{a} = 0 \cr & \left( {x + \frac{b}{{2a}}} \right)^2 - ....\,\,\,enz... \cr} $Zou het dan lukken? WvR dinsdag 14 september 2010
WvR dinsdag 14 september 2010
©2001-2024 WisFaq