\require{AMSmath} Eigenschappen van de bewerkingen Hej , Wat zijn de eigenschappen van de bewerkingen van optellen en aftrekken ? x Marie 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 5 september 2010 Antwoord Vraag je eens af of je bij de bewerkingen optellen/aftrekken getallen mag verwisselen. Is bijv. 2 + 3 = 3 + 2 en is 2 - 7 = 7 - 2? MBL zondag 5 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hej , Wat zijn de eigenschappen van de bewerkingen van optellen en aftrekken ? x Marie 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 5 september 2010
Marie 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 5 september 2010
Vraag je eens af of je bij de bewerkingen optellen/aftrekken getallen mag verwisselen. Is bijv. 2 + 3 = 3 + 2 en is 2 - 7 = 7 - 2? MBL zondag 5 september 2010
MBL zondag 5 september 2010
©2001-2024 WisFaq