\require{AMSmath} Exponentieële functies Hallo, ik snap de volgende functie niet. Ik moet een waarde voor x in R vinden.2x-1 + 21-x = 5/2Ik weet echt niet hoe ik deze moet oplossen;Alvast bedankt !!Hannah hannah 3de graad ASO - vrijdag 3 september 2010 Antwoord HalloSchrijf 2x-1 als 1/2.2x en21-x als 2.1/2xStel 2x = z en vermenigvuldig de vergelijking met z.Je bekomt een eenvoudige vierkantsvergelijking.Ok? LL vrijdag 3 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik snap de volgende functie niet. Ik moet een waarde voor x in R vinden.2x-1 + 21-x = 5/2Ik weet echt niet hoe ik deze moet oplossen;Alvast bedankt !!Hannah hannah 3de graad ASO - vrijdag 3 september 2010
hannah 3de graad ASO - vrijdag 3 september 2010
HalloSchrijf 2x-1 als 1/2.2x en21-x als 2.1/2xStel 2x = z en vermenigvuldig de vergelijking met z.Je bekomt een eenvoudige vierkantsvergelijking.Ok? LL vrijdag 3 september 2010
LL vrijdag 3 september 2010
©2001-2024 WisFaq