\require{AMSmath} Stelsel oplossen x+y=191 en 12x+13y=79Wat is x? Deferm Iets anders - donderdag 26 augustus 2010 Antwoord Beste Diane, Uit de eerste vergelijking volgt y = 191-x. Vervang in de tweede vergelijking y door deze uitdrukking en je hebt een vergelijking die enkel x bevat; los op naar x. mvg, Tom td donderdag 26 augustus 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x+y=191 en 12x+13y=79Wat is x? Deferm Iets anders - donderdag 26 augustus 2010
Deferm Iets anders - donderdag 26 augustus 2010
Beste Diane, Uit de eerste vergelijking volgt y = 191-x. Vervang in de tweede vergelijking y door deze uitdrukking en je hebt een vergelijking die enkel x bevat; los op naar x. mvg, Tom td donderdag 26 augustus 2010
td donderdag 26 augustus 2010
©2001-2024 WisFaq