\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62930 Re: Exponentiele functie Waarom is het bij de eerste afgeleide - en bij de tweede + ? Jeroen Student hbo - zondag 15 augustus 2010 Antwoord Jeroen, Als y(x)=exp(f(x)),dan is y'(x)=f'(x)exp(f(x)). kn zondag 15 augustus 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is het bij de eerste afgeleide - en bij de tweede + ? Jeroen Student hbo - zondag 15 augustus 2010
Jeroen Student hbo - zondag 15 augustus 2010
Jeroen, Als y(x)=exp(f(x)),dan is y'(x)=f'(x)exp(f(x)). kn zondag 15 augustus 2010
kn zondag 15 augustus 2010
©2001-2024 WisFaq