\require{AMSmath} Afgeleide van een functie Hoe bepaal ik de afgeleide van de functie? f(x)= ex2 Sjoerd Student universiteit - zaterdag 7 augustus 2010 Antwoord Gebruik de kettingregel. f(x)=ex2 f'(x)=ex2·2x=2x·ex2 Meer moet het niet zijn.... Zie 4. Kettingregel WvR zaterdag 7 augustus 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal ik de afgeleide van de functie? f(x)= ex2 Sjoerd Student universiteit - zaterdag 7 augustus 2010
Sjoerd Student universiteit - zaterdag 7 augustus 2010
Gebruik de kettingregel. f(x)=ex2 f'(x)=ex2·2x=2x·ex2 Meer moet het niet zijn.... Zie 4. Kettingregel WvR zaterdag 7 augustus 2010
WvR zaterdag 7 augustus 2010
©2001-2024 WisFaq