\require{AMSmath} Afgeleide van functie 1)f(t)=sin(t) - t cos(t)2)f(x)=3xln(2x) GIJS Student hbo - donderdag 5 augustus 2010 Antwoord 1)f'(x)=cos(t) - (cos(t) + t·-sin(t))f'(x)=cos(t) - cos(t) + t·sin(t)f'(x)=t·sin(t)2)f(x)=3x·ln(2x)f'(x)=3·ln(2x) + 3x·1/2x·2f'(x)=3·ln(2x) + 3Zie 3. Productregel en 4. Kettingregel.Lees je de spelregels ook een keer? WvR donderdag 5 augustus 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1)f(t)=sin(t) - t cos(t)2)f(x)=3xln(2x) GIJS Student hbo - donderdag 5 augustus 2010
GIJS Student hbo - donderdag 5 augustus 2010
1)f'(x)=cos(t) - (cos(t) + t·-sin(t))f'(x)=cos(t) - cos(t) + t·sin(t)f'(x)=t·sin(t)2)f(x)=3x·ln(2x)f'(x)=3·ln(2x) + 3x·1/2x·2f'(x)=3·ln(2x) + 3Zie 3. Productregel en 4. Kettingregel.Lees je de spelregels ook een keer? WvR donderdag 5 augustus 2010
WvR donderdag 5 augustus 2010
©2001-2024 WisFaq