\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62833 Re: Hoekpunten van een gebied met 3 functies berekenen Dat snap ik nu. Bedankt! Maar nu heb ik dezelfde vraag met de volgende functies: yln x y-ln x y e Ik kom niet uit ln x = -ln x H3rm4n Iets anders - zaterdag 17 juli 2010 Antwoord Hoe zou je 'x=-x' oplossen? x=-x 2x=0 x=0 Hier doe je dat net zo: ln x = -ln x 2·ln x = 0 ln x = 0 x = 1 't Komt nog leuk uit ook!:-) WvR zaterdag 17 juli 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Dat snap ik nu. Bedankt! Maar nu heb ik dezelfde vraag met de volgende functies: yln x y-ln x y e Ik kom niet uit ln x = -ln x H3rm4n Iets anders - zaterdag 17 juli 2010
H3rm4n Iets anders - zaterdag 17 juli 2010
Hoe zou je 'x=-x' oplossen? x=-x 2x=0 x=0 Hier doe je dat net zo: ln x = -ln x 2·ln x = 0 ln x = 0 x = 1 't Komt nog leuk uit ook!:-) WvR zaterdag 17 juli 2010
WvR zaterdag 17 juli 2010
©2001-2025 WisFaq