\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62817 Re: Gebroken machten Volgens mij kom ik zwaar in de problemen als dit ingewikkelder wordt.Is hier geen regel of formule voor? x=? Sonja Iets anders - zondag 11 juli 2010 Antwoord Sonja,Neem in dit gaval de log met grondtal 4.Dit geeft:xlog1/4=log64= =log43=3,terwijl:log 1/4=log1-log4=0-1=-1.Dus -x=3, zo x=-3. kn dinsdag 13 juli 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgens mij kom ik zwaar in de problemen als dit ingewikkelder wordt.Is hier geen regel of formule voor? x=? Sonja Iets anders - zondag 11 juli 2010
Sonja Iets anders - zondag 11 juli 2010
Sonja,Neem in dit gaval de log met grondtal 4.Dit geeft:xlog1/4=log64= =log43=3,terwijl:log 1/4=log1-log4=0-1=-1.Dus -x=3, zo x=-3. kn dinsdag 13 juli 2010
kn dinsdag 13 juli 2010
©2001-2025 WisFaq