\require{AMSmath} Snijpunt berekenen van twee funties - wortel in de noemer Bepaal het snijpunt van f:x - x/2 en g:x - 4/ÖxDus gelijkstellen x/2 = 4/ÖxHet snijpunt moet zijn (4,2) maar ik kom er maar niet op uit. Herman Iets anders - zaterdag 10 juli 2010 Antwoord Wat dacht je van kruislings vermenigvuldigen?$\Large \frac{x}{2} = \frac{4}{{\sqrt x }} \Rightarrow x\sqrt x = 8$Zou het dan lukken? WvR zaterdag 10 juli 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal het snijpunt van f:x - x/2 en g:x - 4/ÖxDus gelijkstellen x/2 = 4/ÖxHet snijpunt moet zijn (4,2) maar ik kom er maar niet op uit. Herman Iets anders - zaterdag 10 juli 2010
Herman Iets anders - zaterdag 10 juli 2010
Wat dacht je van kruislings vermenigvuldigen?$\Large \frac{x}{2} = \frac{4}{{\sqrt x }} \Rightarrow x\sqrt x = 8$Zou het dan lukken? WvR zaterdag 10 juli 2010
WvR zaterdag 10 juli 2010
©2001-2024 WisFaq