\require{AMSmath} Een trapeziumvormige plaat Bijgevoegd is onze eindopdracht wiskunde maar weten niet hoe we moeten beginnen/hoe we het moeten aanpakken. Zou u ons misschien kunnen helpen?Bij voorbaat dank Jordy Iets anders - woensdag 16 juni 2010 Antwoord De hydrostatische druk is hier p=rho g h. De druk neemt dus lineair toe met de diepte. Voor de kracht geldt F=p·A. Succes! Bernhard donderdag 17 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bijgevoegd is onze eindopdracht wiskunde maar weten niet hoe we moeten beginnen/hoe we het moeten aanpakken. Zou u ons misschien kunnen helpen?Bij voorbaat dank Jordy Iets anders - woensdag 16 juni 2010
Jordy Iets anders - woensdag 16 juni 2010
De hydrostatische druk is hier p=rho g h. De druk neemt dus lineair toe met de diepte. Voor de kracht geldt F=p·A. Succes! Bernhard donderdag 17 juni 2010
Bernhard donderdag 17 juni 2010
©2001-2024 WisFaq