\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41799 Re: Machtsvergelijkinge oplossen het is x= -6 omdat 2-4 1/24 is. Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 juni 2010 Antwoord Nee hoor. Vul maar in:$\large 16 \cdot \left( {\frac{1}{2}} \right)^6 = 16 \cdot \frac{1}{{2^6 }} = \frac{{16}}{{2^6 }} = \frac{{2^4 }}{{2^6 }} = \frac{1}{{2^2 }} = \frac{1}{4}$Er is geen ontkomen meer aan. x=6. WvR woensdag 16 juni 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
het is x= -6 omdat 2-4 1/24 is. Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 juni 2010
Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 juni 2010
Nee hoor. Vul maar in:$\large 16 \cdot \left( {\frac{1}{2}} \right)^6 = 16 \cdot \frac{1}{{2^6 }} = \frac{{16}}{{2^6 }} = \frac{{2^4 }}{{2^6 }} = \frac{1}{{2^2 }} = \frac{1}{4}$Er is geen ontkomen meer aan. x=6. WvR woensdag 16 juni 2010
WvR woensdag 16 juni 2010
©2001-2025 WisFaq