\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking in x oplossen ex + e2x + ln(2) = e3x + ln(3) p Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 juni 2010 Antwoord Gebruik eens de eigenschap dat e2x + ln(2) = e2x . eln(2) en bedenk dan nog dat eln(2) = 2Iets dergelijks doe je ook aan de andere kant van je vergelijking. MBL woensdag 16 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ex + e2x + ln(2) = e3x + ln(3) p Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 juni 2010
p Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 juni 2010
Gebruik eens de eigenschap dat e2x + ln(2) = e2x . eln(2) en bedenk dan nog dat eln(2) = 2Iets dergelijks doe je ook aan de andere kant van je vergelijking. MBL woensdag 16 juni 2010
MBL woensdag 16 juni 2010
©2001-2024 WisFaq