\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 16465 Re: Hoe bepaal je de mediaan in een steel-blad diagram? De mediaan is dan toch 3 want mediaan=6de getal+7de getal(de middelste getallen):2= (2+4):2= 3?? Betul Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 juni 2010 Antwoord Die 2 en 4 zijn geen 2 en 4 maar stellen de getallen 5,2 en 5,4. Die 5 staat in de steel! Dus de mediaan is 5,3. WvR dinsdag 15 juni 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
De mediaan is dan toch 3 want mediaan=6de getal+7de getal(de middelste getallen):2= (2+4):2= 3?? Betul Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 juni 2010
Betul Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 juni 2010
Die 2 en 4 zijn geen 2 en 4 maar stellen de getallen 5,2 en 5,4. Die 5 staat in de steel! Dus de mediaan is 5,3. WvR dinsdag 15 juni 2010
WvR dinsdag 15 juni 2010
©2001-2025 WisFaq