\require{AMSmath} Limiet bepalen lim 3x-4 ---------------- =x->5 (x3-5x)(2x2-100) angy 2de graad ASO - zondag 6 juni 2010 Antwoord In dit geval kan je x=5 invullen, er zijn dan geen problemen zoals noemers die nul zijn en zo... WvR zondag 6 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
lim 3x-4 ---------------- =x->5 (x3-5x)(2x2-100) angy 2de graad ASO - zondag 6 juni 2010
lim 3x-4 ---------------- =x->5 (x3-5x)(2x2-100)
angy 2de graad ASO - zondag 6 juni 2010
In dit geval kan je x=5 invullen, er zijn dan geen problemen zoals noemers die nul zijn en zo... WvR zondag 6 juni 2010
WvR zondag 6 juni 2010
©2001-2024 WisFaq