\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62614 Re: Zo klein mogelijke booglengte Ja, het is gelukt. Ik kreeg a = 6.Dus de uiteindelijke functie= 6x(x-1).Dank je voor de snelle reactie sander Student hbo - vrijdag 4 juni 2010 Antwoord Dat zal dan toch wel a = -6 moeten zijn, denk ik... WvR vrijdag 4 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, het is gelukt. Ik kreeg a = 6.Dus de uiteindelijke functie= 6x(x-1).Dank je voor de snelle reactie sander Student hbo - vrijdag 4 juni 2010
sander Student hbo - vrijdag 4 juni 2010
Dat zal dan toch wel a = -6 moeten zijn, denk ik... WvR vrijdag 4 juni 2010
WvR vrijdag 4 juni 2010
©2001-2024 WisFaq