\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Ik kom niet uit de oplossing van de volgende vergelijking:R2=502+(R-10)2 Geert Leerling mbo - woensdag 2 juni 2010 Antwoord R2=502+(R-10)2Haakjes wegwerken:R2=2500+R2-20R+100Op nul herleiden:-20R+2600=020R=2600R=130Zoiets?Zie ook Hoe werk je dubbele haakjes weg? WvR woensdag 2 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet uit de oplossing van de volgende vergelijking:R2=502+(R-10)2 Geert Leerling mbo - woensdag 2 juni 2010
Geert Leerling mbo - woensdag 2 juni 2010
R2=502+(R-10)2Haakjes wegwerken:R2=2500+R2-20R+100Op nul herleiden:-20R+2600=020R=2600R=130Zoiets?Zie ook Hoe werk je dubbele haakjes weg? WvR woensdag 2 juni 2010
WvR woensdag 2 juni 2010
©2001-2024 WisFaq