\require{AMSmath} Afgeleide berekenen Hey, ik heb op school de volgende opdracht opgekregen.het gaat om de beweging van een gewicht aan een veer die een sinusbeweging aflegt.De formule voor de uitwijking is gegeven als:u(t)= A·sin{2p/T(t+1/4T)}Hierin:u= uitwijkingt= tijdconstanten:A= max uitwijkingT= Trillingstijdnou moet ik de snelheid v bepalen dmv:v(t)= du(t)/dt.hoe doe ik dit? Thomas Leerling mbo - woensdag 2 juni 2010 Antwoord De afgeleide is de functie v(t) = A·cos{2p/T(t+1/4T)}.2p/T MBL woensdag 2 juni 2010 Re: Afgeleide berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hey, ik heb op school de volgende opdracht opgekregen.het gaat om de beweging van een gewicht aan een veer die een sinusbeweging aflegt.De formule voor de uitwijking is gegeven als:u(t)= A·sin{2p/T(t+1/4T)}Hierin:u= uitwijkingt= tijdconstanten:A= max uitwijkingT= Trillingstijdnou moet ik de snelheid v bepalen dmv:v(t)= du(t)/dt.hoe doe ik dit? Thomas Leerling mbo - woensdag 2 juni 2010
Thomas Leerling mbo - woensdag 2 juni 2010
De afgeleide is de functie v(t) = A·cos{2p/T(t+1/4T)}.2p/T MBL woensdag 2 juni 2010
MBL woensdag 2 juni 2010
©2001-2024 WisFaq