\require{AMSmath} De tussenstappen van deze overdracht Dag allemaalIk probeer op allerlei manieren deze overdracht op te lossen maar het lukt mij niet.Ik zie de tussenstappen niet van deze overdracht.(-Vin)/R1+Vout/R2-Vin/R2=0 naar Vin=Vout·R1/(R1+R2)Alvast bedankt Fankli Leerling mbo - woensdag 26 mei 2010 Antwoord Ik heb zoveel mogelijk stappen opgeschreven... $ \eqalign{ & - {{V_{in} } \over {R_1 }} + {{V_{out} } \over {R_2 }} - {{V_{in} } \over {R_2 }} = 0 \cr & {{V_{out} } \over {R_2 }} = {{V_{in} } \over {R_1 }} + {{V_{in} } \over {R_2 }} \cr & V_{out} = {{V_{in} } \over {R_1 }} \cdot R_2 + V_{in} \cr & V_{out} \cdot R_1 = V_{in} \cdot R_2 + V_{in} \cdot R_1 \cr & V_{out} \cdot R_1 = V_{in} \cdot \left( {R_2 + R_1 } \right) \cr & V_{in} = {{V_{out} \cdot R_1 } \over {R_2 + R_1 }} \cr} $ Je moet maar 's kijken of je alle stappen kunt volgen. Misschien helpt dat... WvR woensdag 26 mei 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag allemaalIk probeer op allerlei manieren deze overdracht op te lossen maar het lukt mij niet.Ik zie de tussenstappen niet van deze overdracht.(-Vin)/R1+Vout/R2-Vin/R2=0 naar Vin=Vout·R1/(R1+R2)Alvast bedankt Fankli Leerling mbo - woensdag 26 mei 2010
Fankli Leerling mbo - woensdag 26 mei 2010
Ik heb zoveel mogelijk stappen opgeschreven... $ \eqalign{ & - {{V_{in} } \over {R_1 }} + {{V_{out} } \over {R_2 }} - {{V_{in} } \over {R_2 }} = 0 \cr & {{V_{out} } \over {R_2 }} = {{V_{in} } \over {R_1 }} + {{V_{in} } \over {R_2 }} \cr & V_{out} = {{V_{in} } \over {R_1 }} \cdot R_2 + V_{in} \cr & V_{out} \cdot R_1 = V_{in} \cdot R_2 + V_{in} \cdot R_1 \cr & V_{out} \cdot R_1 = V_{in} \cdot \left( {R_2 + R_1 } \right) \cr & V_{in} = {{V_{out} \cdot R_1 } \over {R_2 + R_1 }} \cr} $ Je moet maar 's kijken of je alle stappen kunt volgen. Misschien helpt dat... WvR woensdag 26 mei 2010
WvR woensdag 26 mei 2010
©2001-2024 WisFaq