\require{AMSmath} Eenvoudige vergelijking Beste heer/mevrouw, Ik zou graag willen weten hoe ik deze vergelijking op moet lossen, ik kom er namelijk niet aan uit ook al weet ik dat het antwoord x=5 is! 3x2=x2+50 Peter Leerling mbo - maandag 24 mei 2010 Antwoord Dat gaat zo: 3x2=x2+50 2x2=50 x2=25 x=-5 of x=5 Zie ook 0. Eenvoudige tweedegraads vergelijkingen WvR maandag 24 mei 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste heer/mevrouw, Ik zou graag willen weten hoe ik deze vergelijking op moet lossen, ik kom er namelijk niet aan uit ook al weet ik dat het antwoord x=5 is! 3x2=x2+50 Peter Leerling mbo - maandag 24 mei 2010
Peter Leerling mbo - maandag 24 mei 2010
Dat gaat zo: 3x2=x2+50 2x2=50 x2=25 x=-5 of x=5 Zie ook 0. Eenvoudige tweedegraads vergelijkingen WvR maandag 24 mei 2010
WvR maandag 24 mei 2010
©2001-2024 WisFaq