\require{AMSmath} Groeipercentage Hallo,ik kom er bij deze vraag niet uit. je moet x berekenen.de groei van een bevolking kan weergeven worden in de volgende functie: N(o)·2xt waarin t het aantal dagen is.Bepaal x als gegeven is dat t 10 is: 16·N(0) Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 mei 2010 Antwoord Heel erg duidelijk is het niet maar ik geloof dat het neer komt op:2xt=16 waarbij t=10?Je zou dan de volgende vergelijking moeten oplossen:210x=1610x=4x=0,4Zoiets? WvR dinsdag 18 mei 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,ik kom er bij deze vraag niet uit. je moet x berekenen.de groei van een bevolking kan weergeven worden in de volgende functie: N(o)·2xt waarin t het aantal dagen is.Bepaal x als gegeven is dat t 10 is: 16·N(0) Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 mei 2010
Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 mei 2010
Heel erg duidelijk is het niet maar ik geloof dat het neer komt op:2xt=16 waarbij t=10?Je zou dan de volgende vergelijking moeten oplossen:210x=1610x=4x=0,4Zoiets? WvR dinsdag 18 mei 2010
WvR dinsdag 18 mei 2010
©2001-2024 WisFaq