\require{AMSmath} Percentage andersom berekenen De formule is:bedrag + percentage over bedrag = eindbedragdus:€ 175.000 + 10% van € 175.000 = € 192.500Stel ik weet enkel het percentage over het bedrag en het eindbedrag, dus het beginbedrag dus niet.€ ?? + 10% van ?? = € 180.000Hoe bereken ik het begin bedrag?Wil iemand me helpen, want ik kom er niet uit, alvast bedankt! Denise Iets anders - donderdag 13 mei 2010 Antwoord Denise,B+10% van B=1,1B. kn donderdag 13 mei 2010 Re: Percentage andersom berekenen Re: Percentage andersom berekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
De formule is:bedrag + percentage over bedrag = eindbedragdus:€ 175.000 + 10% van € 175.000 = € 192.500Stel ik weet enkel het percentage over het bedrag en het eindbedrag, dus het beginbedrag dus niet.€ ?? + 10% van ?? = € 180.000Hoe bereken ik het begin bedrag?Wil iemand me helpen, want ik kom er niet uit, alvast bedankt! Denise Iets anders - donderdag 13 mei 2010
Denise Iets anders - donderdag 13 mei 2010
Denise,B+10% van B=1,1B. kn donderdag 13 mei 2010
kn donderdag 13 mei 2010
©2001-2025 WisFaq