\require{AMSmath} Machtsfunctie Je kan 20,1x-1,5 ook anders schrijven.Hoe deed je dit ook alweer? Sylvan Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2010 Antwoord Je kunt nog 's kijken naar de rekenregels machten en logaritmen.$\Large 2^{0,1x - 1,5} = 2^{0,1x} \cdot 2^{ - 1,5} = \left( {2^{0,1} } \right)^x \cdot 2^{ - 1,5}$Je kunt dan de 'getallen' benaderen of uitschrijven...Zou het dan lukken? WvR woensdag 12 mei 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je kan 20,1x-1,5 ook anders schrijven.Hoe deed je dit ook alweer? Sylvan Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2010
Sylvan Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2010
Je kunt nog 's kijken naar de rekenregels machten en logaritmen.$\Large 2^{0,1x - 1,5} = 2^{0,1x} \cdot 2^{ - 1,5} = \left( {2^{0,1} } \right)^x \cdot 2^{ - 1,5}$Je kunt dan de 'getallen' benaderen of uitschrijven...Zou het dan lukken? WvR woensdag 12 mei 2010
WvR woensdag 12 mei 2010
©2001-2024 WisFaq