\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 6167 Re: Afleiden van de formule voor de oppervlakte kegel Dit hele verhaal snap ik, waar ik al erg blij mee ben. Maar hoe komen jullie vervolgens bij: \pi·r·√h2+r2 ? Ik kom niet verder dan \pi·(h2+r2)·r/√(h2+r2)Mvg, Mp Postma Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2010 Antwoord In 't algemeen geldt: \large {x \over {\sqrt x }} = \sqrt x ...en dat doe je hier ook: \large {{h^2 + r^2 } \over {\sqrt {h^2 + r^2 } }} = \sqrt {h^2 + r^2 } Zou het daarmee lukken? WvR woensdag 12 mei 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Dit hele verhaal snap ik, waar ik al erg blij mee ben. Maar hoe komen jullie vervolgens bij: \pi·r·√h2+r2 ? Ik kom niet verder dan \pi·(h2+r2)·r/√(h2+r2)Mvg, Mp Postma Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2010
Postma Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2010
In 't algemeen geldt: \large {x \over {\sqrt x }} = \sqrt x ...en dat doe je hier ook: \large {{h^2 + r^2 } \over {\sqrt {h^2 + r^2 } }} = \sqrt {h^2 + r^2 } Zou het daarmee lukken? WvR woensdag 12 mei 2010
WvR woensdag 12 mei 2010
©2001-2025 WisFaq