\require{AMSmath} Gelijkstellen Beste kundige,Zou u mij deze som kunnen ophelderen. Het is de bedoeling om te herleiden tot y=...2log(y-3)=-2x-3y= 1/8·(1/4x)+3 is het uiteindelijke antwoord.Maar hoe kom ik hieraan?Met vriendelijke groet RBeusi Student universiteit - zondag 9 mei 2010 Antwoord Je kunt 's beginnen met:$\eqalign{ & {}^2\log (y - 3) = - 2x - 3 \cr & \Leftrightarrow \cr & y - 3 = 2^{ - 2x - 3} \cr & y = 2^{ - 2x - 3} + 3 \cr}$Bedenk daarbij dat 2log(a)=b Û a=2b WvR zondag 9 mei 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste kundige,Zou u mij deze som kunnen ophelderen. Het is de bedoeling om te herleiden tot y=...2log(y-3)=-2x-3y= 1/8·(1/4x)+3 is het uiteindelijke antwoord.Maar hoe kom ik hieraan?Met vriendelijke groet RBeusi Student universiteit - zondag 9 mei 2010
RBeusi Student universiteit - zondag 9 mei 2010
Je kunt 's beginnen met:$\eqalign{ & {}^2\log (y - 3) = - 2x - 3 \cr & \Leftrightarrow \cr & y - 3 = 2^{ - 2x - 3} \cr & y = 2^{ - 2x - 3} + 3 \cr}$Bedenk daarbij dat 2log(a)=b Û a=2b WvR zondag 9 mei 2010
WvR zondag 9 mei 2010
©2001-2024 WisFaq