\require{AMSmath} Vergelijking oplossen met behulp van logaritmen Ik heb een opgave waar ik niet zeker over ben of het wel juist is.Zou iemand mij kunnen vertellen of ik iets fout heb gedaan of vergeten:42x+1=5log(42x+1=log(5)(2x+1)log(4 = log52x·log(4)+log(4)=log(5)x(2·log4)=log(5)-log(4)x=(log(5)-log(4))/(2·log4) Rob 3de graad ASO - dinsdag 31 december 2002 Antwoord Hoi Rob,Jouw uitwerking is helemaal correct!Misschien voor x een benadering geven op het eindex 0,08048202360...Groetjes, Davy dinsdag 31 december 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een opgave waar ik niet zeker over ben of het wel juist is.Zou iemand mij kunnen vertellen of ik iets fout heb gedaan of vergeten:42x+1=5log(42x+1=log(5)(2x+1)log(4 = log52x·log(4)+log(4)=log(5)x(2·log4)=log(5)-log(4)x=(log(5)-log(4))/(2·log4) Rob 3de graad ASO - dinsdag 31 december 2002
Rob 3de graad ASO - dinsdag 31 december 2002
Hoi Rob,Jouw uitwerking is helemaal correct!Misschien voor x een benadering geven op het eindex 0,08048202360...Groetjes, Davy dinsdag 31 december 2002
Davy dinsdag 31 december 2002
©2001-2024 WisFaq