\require{AMSmath} Plot functie en de afgeleide Ik zie overal staan dat je bij Y2=nDeriv() de Y1 in moet vullen voor Y2=nDeriv(Y1,x,x) maar hoe moet dat? Isis G Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 april 2010 Antwoord Probeer het eens met het knopje VARS en dan kiezen voor Y-VARS en dan FUNCTION en dan Y1. WvR woensdag 28 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zie overal staan dat je bij Y2=nDeriv() de Y1 in moet vullen voor Y2=nDeriv(Y1,x,x) maar hoe moet dat? Isis G Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 april 2010
Isis G Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 april 2010
Probeer het eens met het knopje VARS en dan kiezen voor Y-VARS en dan FUNCTION en dan Y1. WvR woensdag 28 april 2010
WvR woensdag 28 april 2010
©2001-2024 WisFaq