\require{AMSmath} Primitiveren substitutie graag hulp bij volgende onbepaalde integraal: 1/((2x2+1)(x2+1)^0.5). Ik dacht om x=tan(t); maar kom er niet uit... Sam Go 3de graad ASO - woensdag 21 april 2010 Antwoord Sam,x=tan(t) is goed. Dit geeft òdsin(t)/(1+sin2(t))=arctan(sin(t))= arctan(x/(Ö(1+x2)) kn donderdag 22 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
graag hulp bij volgende onbepaalde integraal: 1/((2x2+1)(x2+1)^0.5). Ik dacht om x=tan(t); maar kom er niet uit... Sam Go 3de graad ASO - woensdag 21 april 2010
Sam Go 3de graad ASO - woensdag 21 april 2010
Sam,x=tan(t) is goed. Dit geeft òdsin(t)/(1+sin2(t))=arctan(sin(t))= arctan(x/(Ö(1+x2)) kn donderdag 22 april 2010
kn donderdag 22 april 2010
©2001-2024 WisFaq