\require{AMSmath} Herleiden y= (ex+1)(ex-1) ex2=1 Öex=Ö1 ex= ln1 Kan ik dit zo zeggen? volgens mij ga ik ergens fout. Kunt u mij dit uitleggen? Remco Student universiteit - woensdag 21 april 2010 Antwoord (ex+1)(ex-1) = e2x - 1, maar verder houdt het op, want er is helemaal geen vraag aan je inzending verbonden. MBL woensdag 21 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y= (ex+1)(ex-1) ex2=1 Öex=Ö1 ex= ln1 Kan ik dit zo zeggen? volgens mij ga ik ergens fout. Kunt u mij dit uitleggen? Remco Student universiteit - woensdag 21 april 2010
Remco Student universiteit - woensdag 21 april 2010
(ex+1)(ex-1) = e2x - 1, maar verder houdt het op, want er is helemaal geen vraag aan je inzending verbonden. MBL woensdag 21 april 2010
MBL woensdag 21 april 2010
©2001-2024 WisFaq