\require{AMSmath} Limiet Goedenavond,Ik kan de limiet van (1+6/(5x))3x niet vinden. Ik heb alles gelezen maar ik snap deze niet. Je moet het exact doen. rahmat Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 april 2010 Antwoord Je zou gebruik moeten maken van deze standaardlimiet:$\large \mathop {\lim }\limits_{n \to \infty } \left( {1 + {1 \over n}} \right)^n = e$Lukt het dan? WvR zondag 18 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedenavond,Ik kan de limiet van (1+6/(5x))3x niet vinden. Ik heb alles gelezen maar ik snap deze niet. Je moet het exact doen. rahmat Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 april 2010
rahmat Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 april 2010
Je zou gebruik moeten maken van deze standaardlimiet:$\large \mathop {\lim }\limits_{n \to \infty } \left( {1 + {1 \over n}} \right)^n = e$Lukt het dan? WvR zondag 18 april 2010
WvR zondag 18 april 2010
©2001-2024 WisFaq