\require{AMSmath} Cosinus omzetten in sinus Hallo ik moet voor wiskunde iets oplossen.ik kan wel vinden dat cos2x hetzelfde is als 1-2sin2x, maar is -cos2x dan ook 1+2sin2x? Eline Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 april 2010 Antwoord Hallocos2x = cos2x - sin2xDit kun je met behulp van de hoofdformule (cos2x + sin2x = 1) omvormen totcos2x = 1 - 2sin2xofcos2x = 2cos2x - 1Dus-cos2x = 2sin2x - 1of-cos2x = 1 - 2cos2x LL donderdag 15 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik moet voor wiskunde iets oplossen.ik kan wel vinden dat cos2x hetzelfde is als 1-2sin2x, maar is -cos2x dan ook 1+2sin2x? Eline Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 april 2010
Eline Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 april 2010
Hallocos2x = cos2x - sin2xDit kun je met behulp van de hoofdformule (cos2x + sin2x = 1) omvormen totcos2x = 1 - 2sin2xofcos2x = 2cos2x - 1Dus-cos2x = 2sin2x - 1of-cos2x = 1 - 2cos2x LL donderdag 15 april 2010
LL donderdag 15 april 2010
©2001-2024 WisFaq