\require{AMSmath} Balansmethode -12t-15 = =-60+ -4 Berkan Leerling mbo - woensdag 14 april 2010 Antwoord -12t-15=-60+-4-12t-15=-64-12t=-4912t=49t=41/12Zie ook 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen WvR donderdag 15 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
-12t-15 = =-60+ -4 Berkan Leerling mbo - woensdag 14 april 2010
Berkan Leerling mbo - woensdag 14 april 2010
-12t-15=-60+-4-12t-15=-64-12t=-4912t=49t=41/12Zie ook 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen WvR donderdag 15 april 2010
WvR donderdag 15 april 2010
©2001-2024 WisFaq