\require{AMSmath} Reële getallen met functies groter of gelijk dan Hallo Wisfaq, Ik heb een probleem met een soort opgave die ik zeer waarschijnlijk terug ga vinden in mijn tentamen. De soms is in de volgende trant: Voor welke reële getallen geldt dat f(x) g(x). Er geldt dat f(x) = 2x2 +5x -2 en g(x) = x2 +4x + 10 Ik heb geen idee hoe ik deze opgave moet oplossen, dus ik hoop dat u mij kunt helpen. Alvast bedankt! P.S. Ik moet de opgave zonder rekenmachine uitrekenen. Freek Student hbo - maandag 12 april 2010 Antwoord Freek, f(x)g(x)Ûf(x)-g(x)0,dus x2+x-120.Dat moet toch wel lukken kn maandag 12 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Wisfaq, Ik heb een probleem met een soort opgave die ik zeer waarschijnlijk terug ga vinden in mijn tentamen. De soms is in de volgende trant: Voor welke reële getallen geldt dat f(x) g(x). Er geldt dat f(x) = 2x2 +5x -2 en g(x) = x2 +4x + 10 Ik heb geen idee hoe ik deze opgave moet oplossen, dus ik hoop dat u mij kunt helpen. Alvast bedankt! P.S. Ik moet de opgave zonder rekenmachine uitrekenen. Freek Student hbo - maandag 12 april 2010
Freek Student hbo - maandag 12 april 2010
Freek, f(x)g(x)Ûf(x)-g(x)0,dus x2+x-120.Dat moet toch wel lukken kn maandag 12 april 2010
kn maandag 12 april 2010
©2001-2024 WisFaq