\require{AMSmath} Cosinus functie Hoi, ik heb een vraagje over hoe je cos x/2 can uitdrukken in cos x. nu weet ik dat sin2 (x/2) + cos2 (x/2) = 1 dus cos (x/2) = ±√(1-sin2(x/2) de antwoord cos (x/2) = ±√(1/2(1+cos x) ben ik verkeerd aan het redeneren? jan Student universiteit - zondag 11 april 2010 Antwoord Nee hoor, dat zal inderdaad wel de bedoelde relatie zijn tussen cos(1/2x) en cos(x) MBL zondag 11 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik heb een vraagje over hoe je cos x/2 can uitdrukken in cos x. nu weet ik dat sin2 (x/2) + cos2 (x/2) = 1 dus cos (x/2) = ±√(1-sin2(x/2) de antwoord cos (x/2) = ±√(1/2(1+cos x) ben ik verkeerd aan het redeneren? jan Student universiteit - zondag 11 april 2010
jan Student universiteit - zondag 11 april 2010
Nee hoor, dat zal inderdaad wel de bedoelde relatie zijn tussen cos(1/2x) en cos(x) MBL zondag 11 april 2010
MBL zondag 11 april 2010
©2001-2024 WisFaq