\require{AMSmath} Afgeleide en hoe je tot het antwoord komt Wat ik graag zou willen weten, is wat de afgeleide vanxx2 is en hoe ik tot het antwoord kom...Hoop spoedig iets te horen! Alvast bedankt.Vriendelijke groet Jorn M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 april 2010 Antwoord Het lijkt erg veel op Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? maar dan anders....Dus:$f(x) = x^{x^2 } = \left( {e^{\ln (x)} } \right)^{x^2 } = e^{x^2 \cdot \ln (x)}$...en dan zal het wel lukken neem ik aan? WvR zondag 11 april 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat ik graag zou willen weten, is wat de afgeleide vanxx2 is en hoe ik tot het antwoord kom...Hoop spoedig iets te horen! Alvast bedankt.Vriendelijke groet Jorn M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 april 2010
Jorn M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 april 2010
Het lijkt erg veel op Welke regels gebruik ik om xx te differentieren? maar dan anders....Dus:$f(x) = x^{x^2 } = \left( {e^{\ln (x)} } \right)^{x^2 } = e^{x^2 \cdot \ln (x)}$...en dan zal het wel lukken neem ik aan? WvR zondag 11 april 2010
WvR zondag 11 april 2010
©2001-2024 WisFaq